Landal GreenParks

Horeca

Landal GreenParks

Vijverborgh heeft achtereenvolgens de Brasserie formules en snackbar formules geoptimaliseerd. Dit zowel qua sourcing van producten, finetunen calculaties, keuken begeleiding alsmede borging van keuken- en bestelprocessen.

 

Onze rol

  • Operationele begeleiding
    • Focus culinair, organisatie, explotatie

Vijverborgh heeft voor opdrachtgever Landal GreenParks de brasserie processen en de snackbarprocessen verder in kaart gebracht. De implementatie van bestelzuilen op parken evenals QR-codes, bracht de mogelijkheid met zich mee om de keukencalculaties en -processen van de horecaformules te optimaliseren en vermindering van voedselverspilling en disposable gebruik in deze processen mee te nemen. Zo dragen we bij aan het streven van Landal om duurzaam te zijn, produceren we met elkaar minder afval, gaan we voedselverspilling tegen in de horeca en zorgen we voor méér tevreden gasten.

Meer projecten